Lencu 129 milijuna kuna kredita za nastavak investicijskog ciklusa

Bez autora
May 22 2012

Brodogradilište Viktor Lenac sklopilo je ugovor o 129 milijuna kuna kredita s Raiffeisenbank Austria, kojim će se omogućiti nastavak pokrenutog investicijskog ciklusa. Ugovor o kreditu sklopljen je 17. svibnja ove godine, a iznos od 129 milijuna kuna odobren je temeljem Ugovora o poslovnoj suradnji na provođenju programa kreditiranja HBOR-a. Tim novcem omogućit će se nastavak već pokrenutog investicijskog ciklusa u tome brodogradilištu. Među glavnim investicijama su sanacija Veza 3, novi plutajući dok, dizalice za Dok 11, oprema za energetsku učinkovitost, hala za pjeskarenje i bojanje te oprema za UHP obradu.

Lencu 129 milijuna kuna kredita za nastavak investicijskog ciklusaBrodogradilište Viktor Lenac sklopilo je ugovor o 129 milijuna kuna kredita s Raiffeisenbank Austria, kojim će se omogućiti nastavak pokrenutog investicijskog ciklusa, priopćeno je danas iz tog brodogradilišta.

Ugovor o kreditu sklopljen je 17. svibnja ove godine, a iznos od 129 milijuna kuna odobren je temeljem Ugovora o poslovnoj suradnji na provođenju programa kreditiranja HBOR-a, navodi se u priopćenju.

Tim novcem omogućit će se nastavak već pokrenutog investicijskog ciklusa u tome brodogradilištu. Među glavnim investicijama su sanacija Veza 3, novi plutajući dok, dizalice za Dok 11, oprema za energetsku učinkovitost, hala za pjeskarenje i bojanje te oprema za UHP obradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik